Vyberte možnost Stránka

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Jak rychle zhodnotit a nastavit principy cirkulární ekonomiky ve vašem provozu

25. 2. 2021

kelly sikkema io0ZLYbu31s unsplash

Potřebujete zjistit, jak si váš provoz stojí z pohledu cirkulární ekonomiky? Chcete rychle validovat váš vztah k cirkularitě a převést výsledky do praxe?  Pak je Quick check udržitelnosti řešením právě pro vás.

Organizátor vás během jedné hodiny interaktivní formou provedeme všemi stěžejními okruhy,  na které je potřeba se v rámci cirkularity zaměřit. Zároveň představí, jak můžete dostupně a rychle ověřit svůj současný stav udržitelnosti i ve vaší firmě.

Co je Quick Check cirkulární ekonomiky a na co se zaměřuje? 

Quick Check můžete uplatnit na několika úrovních.

První z nich je spotřeba primárních zdrojů, jako je voda a energie. V rámci webináře se organizátoři zaměří na jejich vědomou spotřebu a také na možnost úspor. Další oblast se pojí s nakládáním s odpady a minimalizací jejich vzniku a tedy i ovlivňování nákupů a parametrů na dodavatele. Soustředit se budete i na provoz samotný, od běžného provozního vybavení a používaných materiálů, přes kancelářské a výrobní potřeby, výpočetní techniku až po nastavení tiskáren. Neodmyslitelně k tomu patří i prostory jako kuchyňky, kantýny a bistra.

Nejdůležitějším pilířem Quick checku cirkulární ekonomiky jsou lidé ve firmě, zaměstnanci a spolupracovníci, protože ti jsou podstatnou částí celé této změny.

Místo konání

On-line školení
Česká republika

Pořadatel

CIRA