V reakci na současné trendy v oblasti pracovního prostředí a s cílem vytvořit pro své zaměstnance ještě příznivější pracovní podmínky oznámil CYRRUS, že během letních měsíců testuje čtyřdenní pracovní týden. Tento inovativní přístup je důkazem, že CYRRUS je nejen lídrem v oblasti investic, ale i v péči o své zaměstnance.

„V CYRRUS věříme, že odpočinutí a spokojení zaměstnanci jsou klíčem k našemu úspěchu,“ vysvětlil Jiří Loubal, předseda představenstva CYRRUS. „Tento krok je jedním ze součástí naší strategie zaměřené na zvýšení spokojenosti a efektivity zaměstnanců.“

CYRRUS se tak zařadil mezi hrstku firem, které se rozhodly experimentovat s flexibilnější pracovní dobou. Model bude platit pro měsíce červenec a srpen a je navržen tak, aby se zaměstnanci ve volných dnech prostřídali. Klienti se tedy nemusí v žádném případě obávat, že by pocítili jakýkoli výpadek či snížení kvality poskytovaných služeb, firma i během prázdnin zůstane plně operativní.

ctyr denni praconi tyden

Tento krok je součástí širšího úsilí společnosti o inovaci nejen v oblasti finančních služeb, ale i v přístupu k pracovnímu prostředí a zaměstnancům. V souladu s tímto cílem nebude novým režimem ovlivněna peněženka zaměstnanců – všech osm volných dnů bude plně hrazených.

„Očekáváme, že tento krok bude mít pozitivní dopad na naše zaměstnance a naše podnikání jako celek,“ dodal Jiří Loubal. „Jsme zvědaví na zpětnou vazbu a těšíme se na sdílení zkušeností a poznatků, které nám tento nový model přinese.“

Jak se osvědčil čtyřdenní pracovní týden se ukáže v září, kdy proběhne vyhodnocení. Následně má CYRRUS v plánu sdílet své zkušenosti a vyvodit závěry pro budoucí nastavení.

Zdroj: CYRRUS