Vyberte možnost Stránka

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Evropský týden udržitelného rozvoje

20. 9. 2022 08:00 - 26. 9. 2022 17:00 CEST

cile-udrzitelneho-rozvoje-udržitelnost

Vážení a milí přátelé udržitelného rozvoje!

rádi bychom Vás informovali, že se letos opět můžete zapojit do Evropského týdne udržitelného rozvoje. Jeho cílem je dát najevo, že chceme a můžeme žít ve společnosti, která bere ohledy své okolí a na ty, kteří přijdou po nás. Evropský týden udržitelného rozvoje se i letos uskuteční v termínu 20. – 26. září 2022.

Česká republika je během ETURu dlouhodobě jednou z nejaktivnějších zemí v Evropě. Pojďme si tuto tradici společně udržet!

Zapojit se můžete i vy! Uspořádejte během týdne 20. – 26. září 2022 přednášku, diskuzi, výstavu, sousedské setkání či jinou libovolnou akci, která se svým obsahem bude vztahovat k Cílům udržitelného rozvoje. Stačí ji zaregistrovat na stránkách www.tydenudrzitelnosti.cz. Na tomto webu najdou zájemci seznam zaregistrovaných akcí, kterých se mohou zúčastnit. S propagací akce Vám pomůžeme i na sociálních sítích, zejména na facebookovém profilu Udržitelný rozvoj. Týden je krátká doba, proto se mohou registrovat všechny akce, které proběhnou od 18. září do 8. října 2022.

Evropský týden udržitelného rozvoje (ETUR) je celoevropský festival akcí, které propagují myšlenky udržitelného rozvoje a spolu s ním i organizace a jednotlivce, kteří udržitelně žijí. Každoročně se ho zúčastňují desetitisíce lidí po celé Evropě. V Česku jej zastřešuje Ministerstvo životního prostředí, které v rámci ETURu nabídne i vlastní zajímavé akce.

Podrobnosti

Zahájení:
20. 9. 2022 08:00 CEST
Ukončení:
26. 9. 2022 17:00 CEST
Webová stránka:
https://www.tydenudrzitelnosti.cz/