Vyberte možnost Stránka

Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Konference Share Your Energy: Budoucnost energetiky v regionu CEE očima odborníků

13. 9. 2022 12:30 - 17:00 CEST

energy

HLAVNÍ TÉMA KONFERENCE „SHARE YOUR ENERGY“:

Jak vyjít z energetické krize silnější?

Inovátoři, provozovatelé přenosových a distribučních soustav a další odborníci z oblasti energetiky se podělí o své znalosti, které nám pomohou podniknout akční kroky k lepší energetické bezpečnosti.

BUĎTE U TOHO!

Čtvrtý ročník setkání inovátorů v energetice

Účastní se provozovatelé přenosových soustav (z České republiky, Slovenska, Maďarska, Chorvatska a Belgie), inovátoři z energetických společností, zástupci agregátorů flexibility a průmyslové podniky, které chtějí využít nových příležitostí.

Zdražování energií a geopolitická nejistota

Jak se bude vyvíjet evropská energetika v nadcházejících měsících? O cenách energií a stabilitě dodávek bude diskutovat ředitel ukrajinské přenosové soustavy s českými experty na energetiku.

Podpůrné služby & elektrifikace

Jak podpůrné služby a integrace trhu podpoří zapojení obnovitelných zdrojů a pomůže vyrovnávat ceny na úrovni přenosové soustavy?

Agregace flexibility

Přechod na zelenější zdroje vyžaduje nové technologie. Proč se do budoucna neobejdeme bez agregace flexibility a jak se mohou zapojit větší i menší průmyslové podniky?

Trendy & inovace

Rezidenční flexibilita, blockchain, peer-to-peer trading nebo využití gravitace pro skladování energie. Jaké technologie mohou proměnit energetický sektor ve střední a východní Evropě?

 

Podrobnosti

Datum:
13. 9. 2022
Čas:
12:30 - 17:00 CEST
Webová stránka:
https://shareyourenergy.eu/cs/

Místo konání

online
Česká republika

Pořadatel

Nano Energies